.
   
 

Koirahoitola

Suomen Kennelliiton hyväksymä ja eläinlääkärin valvoma koirahoitolamme on perustettu vuonna 1988. Paikkoja on suurille koirille neljä, keskikokoisille viisi ja pienille kuusi. Jokaisella koiralla on oma sisätarha, josta on uloskäynti omaan ulkotarhaan. Päivällä koirat voivat halunsa mukaan oleskella molemmissa, mutta yön rauhoitamme sulkemalla ne sisälle. Ulkotarhat ovat kooltaan Suomen Kennelliiton suositusten mukaiset. Teemme silti vähintään kerran päivässä koiran kanssa metsälenkin. Ne koirat, jotka eivät osaa tehdä tarpeitaan tarhaansa, lenkkeilytämme noin neljä kertaa päivässä. Koirahoitola sijaitsee pihapiirissämme, joten voimme helposti tarkkailla koirien elämää, samoin ne meidän. Hoitolassa on lattialämmitys, jonka ansiosta sisälämpötila pysyy talvisinkin koiralle miellyttävänä.

Koirat ruokitaan aamuin illoin, pennut useammin. Koiralle voi halutessaan tuoda omat ruoat sekä puruluita ja leluja. Mukaan on hyvä ottaa makuualusta, jossa on koiralle tuttu haju. Näin se tuntee olonsa kotoisammaksi ja sopeutuminen hoitolaan helpottuu. Jokaisesta koirasta täytetään hoitoon tuotaessa hoitosopimus, johon kerätään perustietoa koirasta, sen tottumuksista ja erityistarpeista. Pyrimme vastaanottamaan koirat silloin, kun omistajalle sopii, mutta yörauhan vuoksi toivomme tämän tapahtuvan klo 8-22 välillä. Sovimme tuonti- ja hakuajan hoitopaikan varauksen yhteydessä ja toivomme näitä aikoja noudatettavan. Huomioithan, että hoitoon tulevalla koiralla tulee olla voimassa olevat rokotukset.

Koirahoitolaamme voi tuoda myös lääkitystä tarvitsevat koirat. Hoitolassa on lisäksi kaksi sisätarhaa kissoille. Hoidamme myös kanit ja muut lemmikkieläimet ammattitaidolla.


Hinnasto(PDF)

1

3
2
Sisätarhoista on vapaa pääsy ulkotarhaan.
.
 Koirahoitola Peninkulma, Niementie 12, 62800 Vimpeli, Puh. 040 5307 449 / 0400 669 171